Langsung ke konten utama

Postingan

Menampilkan postingan dari Mei, 2018

Perihal Situs Web

Kursus Website DUMET School Hiji kaca web (oge ditulis salaku Kalurahan) nyaeta dokumen anu cocog pikeun World Wide Web na web panyungsi. A web browser mintonkeun hiji kaca web dina monitor atawa alat mobile. Kaca web biasana hartina naon ditingali, tapi istilah oge bisa nujul ka file komputer, biasana ditulis dina HTML atawa aksara Sunda comparable. Web panyungsi koordinat rupa elemen sumberdaya web pikeun kaca web ditulis, kayaning gaya cadar, Aksara, jeung gambar, nampilkeun kaca web. kaca web has nyadiakeun hiperteks anu ngawengku hiji bar navigasi atawa menu sidebar linking ka kaca web nu sejen via hyperlinks, mindeng disebut salaku tumbu. Dina jaringan a, a web browser bisa meunangkeun hiji kaca web ti web server jauh. Web server bisa ngawatesan akses ka jaringan pribadi saperti intranet perusahaan. Web browser ngagunakeun Hypertext Transfer Protocol (HTTP) sangkan requests misalna.

Hiji kaca web statis (kadangkala disebut kaca datar / halaman cicing) nyaeta hiji kaca web nu geu…